Social

#cod gaben ploi # cod galben vijelii #prognoza meteo #vreme

Ploi si vijelii in intreaga tara! Afla pana cand!

Vesti proaste de la meteorologi! Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis atentionari cod galben, respectiv cod portocaliu de ploi si vijelii!


De astazi, 19 septembrie, ora 10:30 si pana maine, 20 septembrie, ora 21:00, Romania se afla sub cod galben. Vor fi ploi cu caracter temporar in toata tara si se vor cumula cantitati de apa ce vor depasi frecvent 20...25 l/mp si pe arii restranse 40...50 l/mp. La inceputul perioadei avertizate, cu precadere in regiunile sudice si sud-estice, ploile vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie si izolat de grindina. in a doua parte a zilei de 20 septembrie, ploile insemnate cantitativ se vor semnala in special in sud-vest.

In intervalul, 19 septembrie, ora 15 – 20 septembrie, ora 12:00, este cod portocaliu! In judetele Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Tulcea, Braila si Buzau si in zona de munte a judetelor Prahova, Dambovita, Arges, Valcea si Gorj ploile vor avea caracter torential si se vor cumula local 60...80 l/mp.

Temperaturile vor scadea semnificativ in toate regiunile, astfel ca pe parcursul zilelor de marti, 20 septembrie si miercuri, 21 septembrie, vremea va deveni rece pentru aceasta data in toata tara.

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea