Social

#mandat de arestare #conditii #meteo #canicula #ploi

Ploi si canicula. Uite cum se joaca vara cu noi!

Ploile si-au facut de cap in weekend si nu dau semne ca s-ar indeparta prea mult de jumatatea vestica a tarii la inceputul acestui interval. Nivelul precipitatiilor nu va mai atinge insa cotele ridicate inregistrate in ultimele zile. Iata cum va fi vremea in urmatoarele trei zile.

Luni va continua sa ploua in jumatatea vestica a Romaniei, Oltenia, Banatul si Transilvania fiind in continuare lovite de precipitatii. In celelalte regiuni vom avea parte de timp frumos si temperaturi de 30-33 de grade Celsius.

Marti, norii de ploaie vor acoperi si cerul Capitalei, fiind posibile averse in a doua jumatate a zilei. Va mai ploua in Oltenia, Banat, Maramures si in centrul tarii. Pe litoral vremea ramane frumoasa, cu temperaturi de 30 de grade Celsius.

In ultima zi a intervalului, Romania va fi lovita de canicula, regimul termic inregistrand o crestere senmificativa la nivelul intregii tari. Pe litoral, temperatura inregistrata nu va depasi 30 de grade, in timp ce in restul tarii, media valorilor termice se va situa intre 31 si 33 de grade Celsius.

Sursa foto: epochtimes-romania.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea