Social

#vremea in bucuresti #vremea in tara #lapovita #vremea weekend #ploi #ninsoare #vant

Ploi, lapovita si ninsoare! Cum va fi vremea la final de saptamana

Weekendul incepe cu scaderi de temperatura si ploi in majoritatea tarii. Zonele afectate de ploi vor fi in special in partea de sud si sud-est a tarii.

Vineri vremea continua sa se raceasca in toata tara. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 15 grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua, pe arii extinse, in special in sudul si estul tarii. La munte se va inregistra lapovita si ninsoare, precum si intensificari ale vantului.

In bucuresti cerul va vi noros si va ploua temporar. Vantul va sufla moderat, fiind posibile unele rafale. Temperaturile maxime nu vor depasi 8 grade Celsius.

Sambata cerul va fi mai mult noros in majoritatea tarii si se vor inregistra precipitatii sub forma de ploi slabe in zonele de sub si sud est. La munte va fi lapovita si ninsoare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 13 grade Celsius.

In Bucuresti vremea se incalzeste usor, maximele ajungand pana la 10 grade. Cerul se va mentine insa noros si sunt posibile ploi slabe. Vantul va sufla slab spre moderat si se vor inregistra intensificari in a doua parte a zilei.

Duminica va ploua pe arii extinse in regiunile extracarpatice. In nordul Moldovei se vor inregistra precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. La munte vor predomina ninsorile. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 15 grade Celsius.

In Bucuresti cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Temperaturile maxime nu vor depasi 8-9 grade Celsius.

Sursa foto: onlineclock.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea