Social

Ploaie si racoare in week-end

Vreme ciudata astazi in tara, dupa ce asta noapte iarna a parut a se intoarce in zona  de munte a judetului Bostrita Nasaud. Acolo, la Valea Strajii, termometrele au inregistrat temperaturi sub zero grade Celsius, minima fiind de minus un grad. A si plouat astazi in tara, in Bucuresti avand loc o rupere de nori, vremea pentru week-end promitand tot ploaie si racoare . 

De plouat a plouat cam in toata tara, in Capitala bucurestenii fiind surprinsi de o rupere de nori, cu caderi de grindina . Insa cel mai mult a plouat la Anies, unde, in decurs de 24 de ore, s-au inregistrat 3,6 litri/mp. 

Pentru aceast sfarsit de saptamana, prognozele spun ca vremea va fi instabila si va continua sa ploua iar nivelurile apelor vor fi variabile. 

Astazi va ploua mai ales in estul, in sudul si in centrul tarii, dar si la munte. Precipitatiile vor fi sub forma de averse , asociate cu tunete si fulgere. In zona montana inalta, e posibil sa cada lapovita si ninsoare. Temperaturile scad usor, asa ca maximele se vor situa intre 12 si 20 de grade. 

De asemenea, meteorologii spun ca si in weekend vremea ramane instabila, dar temperaturile mai cresc de la o zi la alta.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea