Social

#bucuresti #ploaie #trafic

Ploaia da peste cap traficul din Bucuresti

Pasajul Unirii din Capitala a fost inundat din cauza ploilor de joi noaptea, fiind la aceasta ora inchis. Traficul a fost deviat pe Bd. Cantemir, Unirii si I.C. Bratianu, iar ca ruta alternativa poate fi folosita Calea Victoriei. De asemenea, mai multe bulevarde au devenit impracticabile din cauza baltilor.

Pe DN1, la iesirea din Bucuresti spre Ploiesti, in zona Baneasa, traficul auto s-a desfasurat cu dificultate in aceasta dimineata, din cauza a doua accidente in lant, in care au fost implicate mai multe autoturisme (patru pe sensul de iesire din Bucuresti si cinci pe sensul de intrare). Patru persoane au solicitat ingrijiri medicale.

Cauzele probabile ale accidentelor au fost neadaptarea vitezei in conditii de carosabil umed si nerespectarea unei distante corespunzatoare in timpul mersului.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, la aceasta ora traficul auto se desfasoara in conditii normale pe DN1, la iesirea din Capitala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea