Social

#herastrau #1 mai #vaporas #plimbari gratuite #plimbari cu vaporasul

Plimbari gratuite cu vaporasul in Herastrau de 1 Mai

Daca ai hotarat ca de 1 Mai sa ramai in Capitala, te poti distra si relaxa la diverse evenimente si te poti bucura de cateva surprize pe care autoritatile le-au pregatit cetatenilor cu prilejul acestei sarbatori.

Una dintre aceste surprize este deschiderea debarcaderului din Herastrau anul acesta chiar de 1 Mai, zi in care plimbarile cu vaporasul vor fi gratuite, a anuntat Primaria Capitalei. Programul de functionare a debarcaderului va fi intre orele 12:00 si 20.00 in perioada sarbatorilor pascale.

De asemenea, tot de la 1 mai se va deschide si strandul Giulesti din Capitala. Pana pe 5 mai, bucurestenii vor putea merge si in Parcul Cismigiu la Targul "Traditii si Flori de Sarbatori", unde cei mai iscusiti mestesugari din toate regiunile tarii vin sa prezinte cele mai frumoase podoabe lucrate manual, bunatati specifice sarbatorilor pascale, dar si cele mai inedite aranjamente florale. Din program, nu vor lipsi nici momentele artistice si jocuri pentru cei mici. Accesul la acest eveniment va fi liber.

Sursa foto: ziarulring.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea