Social

#pod agigea inchis #rute ocolitoare #pod agigea #agigea #litoral

Pleci la mare? Se inchide podul Agigea! Rute ocolitoare

 

 

Circulatie pe podul Agigea va fi ionchisa in perioada 8-25 mai. Podul va fi inchis pentru a fi pregatit pentru pentru circulatia din sezonul estival, in conditii de siguranta si intr-un termen cat mai scurt, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

 

"Inchiderea totala a traficului pe pod este necesara in aceasta perioada pentru tensionarea finala a cablurilor (inlocuite in perioada septembrie-decembrie 2016), demontarea ancorajului provizoriu de pe pilonul central si montarea elementelor rosturilor de dilatatie ale podului", se arata intr-un comunicat al CNAIR, potrivit libertatea.ro.

 

In aceasta perioada, turistii care merg spre litoral trebuie sa opteze pentru rute ocolitoare. Canalul Dunare-Marea Neagra va putea fi traversat in conditii optime pe noul pod (Podul Apolodor), pod ce este situat la o distanta de 2,8 km, anunta CNAIR.

 

Pentru evitarea blocajelor in trafic, se recomanda si ruta ocolitoare: nodul rutier A4 ( intersectie cu DN 39, Agigea) — A4 ( intrare port Constanta Sud ) — podul nou peste Canalul Dunare — Marea Neagra — bretea acces la DN 39A—DN 39A—DN 39 (Eforie Nord — Agigea).

 

Potrivit sursei citate, dupa redeschiderea podului, toate cele patru benzi vor putea fi utilizate fara restrictii de circulatie, pe intreaga durata a sezonului estival.

 

Sursa foto: gazetadenavodari.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea