Social

#vreme litoral #vreme weekend #cod portocaliu #prognoza #vreme

Pleci in weekend? Nu-ti uita umbrela!

Vremea pare mai degraba de toamna decat de vara zilele acestea. Soarele va fi adesea acoperit de nori, iar in unele zone ale tarii va ploua. Maximele termice se vor situa weekendul acesta intre 20 si 27 de grade Celsius.

 

Astazi, cerul va fi partial acoperit si vor cadea precipitatii, iar temperaturile se vor situa intre 19 si 25 de grade. Vestile sunt extrem de proaste pentru locuitorii din Transilvania, Moldova si din zona de munte a judetelor Gorj si Valcea, acolo unde meteorologii anunta ploi consistente. Exista si doua coduri, unul galben si unul portocaliu, de inundatii pe mai multe rauri din aceste zone.

Nu scapam de ploi nici sambata. Acestea sunt asteptate, e drept pe spatii mai restranse, in sudul si centrul tarii. Si duminica sunt posibile averse cu tunete si fulgere, iar in unele regiuni sunt sanse sa cada grindina.

Mai fericiti vor fi cei care iau calea litoralului in acest weekend, intrucat aici vremea va fi ceva mai frumoasa. Temperaturile se vor situa intre 19 si 25 de grade Celsius. Doar duminica seara ar putea incepe sa ploua. Apa marii are 20 de grade Celsius, deci este perfecta pentru scaldat.

Sursa foto: libertatea.ro

Taguri: vreme, vreme weekend, prognoza, vreme litoral, cod portocaliu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea