Social

# trecerea frontiera bulgaria #giurgiu-ruse #granita bulgaria

Pleci in vacanta? Circulatie restrictionata Giurgiu - Ruse

Din aceasta luna se va circula pe o singura banda pe Podul Giurgiu-Ruse, circulatia fiind restrictionata pentru lucrari de reabilitare. Prin urmare, daca aveti de gand sa plecati in vacanta in Bulgaria sau Grecia, ar trebui sa luati in considerare si rutele alternative.

 

 
In prima etapa se vor executa lucrari pe sectorul cuprins intre kilometrul 64+525 si kilometrul 64+852, adica pe o lungime de 327 de metri pe sensul de deplasare Ruse - Giurgiu.

Pentru evitarea unor blocaje in trafic, Politia Romana le recomanda soferilor sa foloseasca punctele alternative de trecere a frontierei cu Bulgaria: punctul de trecere a frontierei rutier de la Calafat, punctul de trecere cu bacul de la Bechet, trecerea cu bacul de la Zimnicea, trecerea cu bacul de la Calarasi, punctele de trecere a frontierei rutiere de la Negru Voda si Vama Veche.

Potrivit autoritatilor judetene, lucrarile de reabilitare la Podul Prieteniei pe partea romaneasca, intre Giurgiu si Ruse, lucrarile nu se vor incheia pana la sfarsitul anului. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea