Social

#avertisment soferi # Politia de frontiera bulgara #vacanta bulgaria #vacanta

Pleci in Bulgaria? Nu ignora avertismentul politistilor!

 

Pentru romanii care vor sa calatoreasca in Bulgaria Politia de frontiera bulgara efectueaza, incepand de sambata, controale amanuntite la toate categoriile de autovehicule, care, coroborate cu lucrarile de reabilitare la podul peste Dunare de la Giurgiu, genereaza marirea timpilor de asteptare la frontiera, conform unui comunicat al Companiei Nationale de Drumuri si Autostrazi din Romania,

 

In aceste conditii, compania de drumuri recomanda ca, pentru trecerea in Republica Bulgaria, soferii sa foloseasca si punctele alternative de trecere a frontierei, de la Calafat (rutier), Bechet (trecere cu bacul), Zimnicea (trecere cu bacul), Calarasi (trecere cu bacul), Negru Voda (rutier) si Vama Veche (rutier).

‘La punctul de frontiera Giurgiu se efectueaza lucrari ce constau in inlocuirea integrala a sistemului rutier (placi betonate si straturi asfaltice), in vederea asigurarii confortului si sigurantei traficului rutier pe aceasta portiune de drum. Odata cu demararea lucrarilor de reabilitare, se circula pe o singura banda ce este in permanenta supravegheata de antreprenor pentru asigurarea conditiilor de siguranta a circulatiei’, se arata in comunicatul citat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea