Social

Pleaca Mutu?! Fiorentina l-a luat pe Gilardino

Atacantul adus pe bani grei la AC Milan, Alberto Gilardino , s-a inteles cu Fiorentina. Potrivit presei peninsulare, cele doua cluburi au batut palma si tranzactia va fi oficializata la sfarsitul lunii.

 

Cumparat de gruparea Viola pentru 14 milioane de euro, Gilardino a ales clubul din Firenze pentru a fi antrenat din nou de tehnicianul Cesare Prandelli , pe care il considera un al doilea tata. Italianul va semna un contract pe doi ani. Desi salariul nu a fost inca dat publicitatii, acesta cu siguranta va fi net inferior celui castigat la Milan: 3.2 milioane de euro pe an.

Transferul a fost confirmat si de oficialii Fiorentinei. „Mai sunt anumite detalii de pus la punct, insa tranzactia este ca si facuta. Jucatorul a facut un compromis financiar important pentru a juca la Fiorentina”, a declarat directorul spostiv al Violei, Pantaleo Corvino, pentru Italia 7 Gold.

Aceasta mutare ar putea insemna unul din urmatoarele doua lucruri. Fie Fiorentina va reface cuplul de aur care a facut ravagii la Verona si Parma, sub Prandelli : Gilardino-Mutu. Fie atacantul milanezilor a fost adus drept inlocuitor pentru „ Briliant ”, caz in care va face pereche cu Pazzini, Mutu urmand sa paraseasca gruparea toscana . 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea