Social

Platini vede Romania printre favorite

Presedintele UEFA, Michel Platini , a declarat, sambata, ca echipa nationala a Romaniei este, alaturi de reprezentativele Italiei, Germaniei si Olandei, una dintre favoritele la castigarea mpionatului European din Austria si Elvetia, informeaza cotidianul La Repubblica .

Intrebat pe cine vede castigatoarea Campionatului European, Platini a spus: „Sunt presedintele a 53 de federatii , asa ca nu imi cereti un pronostic . Sunt multe echipe puternice – Italia, Germania, Romania, Olanda si va fi o lupta dura.

Dar nu exclud nici surpriza, asa cum au fost in trecut Danemar si Grecia. Pot spune un singur lucru: va fi un campionat european de exceptie”, a punctat Platini. Michel Platini a evitat raspunsul cand a fost intrebat cu cine va tine in partida Italia - Franta, tinand cont ca este francez si a jucat mult timp la Juventus Torino:

„Acest meci nu este problema mea. Este a lui Donadoni si a lui Domenech. Eu sunt fericit ca vom putea vedea un astfel de meci. Nu cred ca acea grupa, din care mai fac parte Romania si Olanda, este a mortii, ci este o grupa frumoasa”.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea