Social

Platini: Steaua nu are ce cauta in Liga Campionilor

Asa cum era de asteptat, celebrul caz „Valiza” a ajuns si la urechea conducatorilor forului continental de specialitate. Din pacate, presedintele UEFA, Michel Platini , se declara impotriva admiterii Stelei in editia urmatoare a Ligii Campionilor.

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns cele sapte puncte de penalizare in clasamentul Ligii I si cei doi ani de interdictie pe arenele competitionale a patronului Gigi Becali, gruparea ros-albastra ar putea pierde participarea in cea mai importanta competitie a Batranului Continent si, odata cu ea, nu mai putin de zece milioane de euro drept premii venite din partea forului european.

For care se declara, prin vocea presedintelui sau, contra echipelor implicate in astfel de cazuri de coruptie. „In urma cu doi ani am fost impotriva participarii lui AC Milan in Liga Campionilor. Din acest motiv nu suport admiterea unui club precum FC Porto , sau a altor cluburi implicate anul acesta in coruptie”, a declarat Michel Platini pentru cotidianul Gazzetta dello Sport .

Clubul FC Porto a fost implicat in acest sezon intr-un caz de coruptie care era sa il coste titlul de campioana. Initial, gruparea de pe Das Antas a fost exclusa din Liga Campionilor, dar portughezii au avut castig de cauza la apel.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea