Social

#platini #fotbal #romania

Platini joaca pentru Romania

Presedintele forului european sustine organizarea finalei de Cupa UEFA-2012 la Bucuresti, desi arena care ar urma sa o gazduiasca nu e construita.

Prieten la catarama cu Mircea Sandu, presedintele FRF, unul dintre oamenii-cheie care l-au ajutat sa castige conducerea UEFA, francezul Michel Platini este principalul atu al Romaniei in tentativa de a obtine organizarea finalei de Cupa UEFA din 2012. Competitia se va numi la acea vreme Liga Europeana.

Desi atribuirea unei finale de cupa europeana nu s-a mai bazat niciodata pe un stadion care nu exista decat in proiectele inginerilor, Platini a confirmat oficial ca viitorul Stadion National se afla in cursa pentru finala Ligii Europene din 2012: „In luna ianuarie a anului viitor, Comitetul Executiv al UEFA va decide cine va organiza aceasta finala. Bucurestiul se afla printre optiuni si tocmai de aceea am venit sa vad cum merg lucrarile la noul stadion. E adevarat ca el nu exista inca, dar avem garantia unui proiect si cred ca el se va finaliza, pentru ca Romania este cam singura tara din Europa care nu are niciun stadion modern!“.

Continuarea in Evenimentul Zilei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea