Social

#plata card #plata numerar

Plata prin numerar, preferata de romani in locul cardului pentru achizitiile online

Cand vine vorba despre achizitii online, romanii sunt sceptici in ceea ce priveste plata cu cardul. Printre cele mai importante motive se numara refuzul de a utiliza cardul pentru pastrarea confidentialitatii detaliilor achizitiei (pret, data comanda) si lipsa mijloacelor necesare pentru achitarea prin card (nu au card, nu au acces la Internet sau nu au bani pe card in momentul comenzii), arata un studiu efectuat de Floria.ro, lider pe piata de florarii online in Romania. De aceea, peste jumatate dintre participantii la studiu au declarat ca prefera introducerea sistemului de plata prin ridicare de numerar.

“Anul acesta au fost inregistrate cateva sute de cereri pentru acest serviciu. Am avut, de exemplu, numeroase solicitari din partea unor adolescenti care doreau sa isi surprinda mama sau prietena cu un buchet de flori si nu aveau card sau cont bancar, ar fi preferat sa achite cash", spune Aura Caraman, director operational Zurich Broker, compania care detine Floria.ro.

"Misiunea noastra este sa ii ajutam pe oameni sa ofere flori celor dragi in cel mai simplu si natural mod cu putinta, motiv pentru care ne-am concentrat sa dezvoltam reteaua de agenti de ridicare numerar, care sa asigure serviciul la nivel national. Reteaua de agenti este activa din 1 decembrie”, adauga Aura Caraman.

Sursa foto: todaysinnovativewoman.co

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea