Social

#amanare #plata #indemnizatie copil

Plata indemnizatiei pentru cresterea copiilor, amanata

Plata indemnizatiei pentru cresterea copilului a fost amanata pentru finalul lunii iunie, decizia fiind luata din cauza lipsei banilor.

Mamele au iesit in nenumarate randuri in strada, alaturi de copii, pentru a protesta fata de masurile luate de Guvern, care duce la miscorarea sumei de bani primita, relateaza Antena 3.

Peste o suta de mame au protestat pe 26 mai in Piata Victoriei , fata de decizia guvernantilor de a reduce indemnizatiile pentru cresterea copilului .

Acestea au afisat bannere pe care scria "Vrem drepturi, nu pomeni" si au cantat melodii pentru copii, unele dintre ele purtand banderole si tricouri pe care scria S.O.S. si au cerut sa se renunte la masura de austeritate de reducere a indemnizatiilor.

In mai, liderul de sindicat Aurel Cornea a anuntat ca indemnizatiile pentru cresterea copilului ar putea scadea doar cu 15%, potrivit unei declaratii a ministrului Sebastian Vladescu .

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea