Social

Plase de prins brichete in Giulesti

Suporterii rapidisti nu vor mai avea voie cu brichete in stadion , oficialii clubului oferind chibrituri in schimb.

 In timp ce cazul Bricheta asteapta ultima pronuntare a unui organism din tara, Comisia de Arbitraj pentru Fotbal, rapidistii iau masuri sporite de protectie inaintea primului meci cu spectatori dupa ispasirea celor doua etape de suspendare.

La partida de simbata, contra Pandurilor Tirgu-Jiu, suporterii vor urmari partida din spatele unor plase asemanatoare celei instalate de Steaua la meciul din tur, pe care atit suporterii rapidisti, cit si oficialii clubului au criticat-o. „In urma evenimentelor inregistrate la partida cu Steaua se vor lua masuri sporite de securitate.

In zona tribunelor I si a II-a s-au instalat plase de protectie pentru prevenirea aruncarii in teren cu diferite obiecte.

La accesul in stadion se va efectua un control corporal minutios pentru interzicerea introducerii in incinta arenei a diferitelor obiecte ce pot periclita siguranta oficialilor si a jucatorilor“, se precizeaza intr-un comunicat oficial al clubului.

De asemenea, accesul suporterilor la stadion se va face, de acum incolo, cu maximum o jumatate de ora inaintea fiecarei partide. Acestia nu vor avea voie sa patrunda pe stadion cu bauturi alcoolice, arme, materiale explozive si incendiare, substante toxice , brichete sau umbrele. Oficialii clubului sustin ca le vor oferi fanilor chibrituri in schimbul brichetelor.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea