Social

#sua #scumpire bilete # Walt Disney World Resort

Vacanta la Walt Disney World Resort din SUA, mai scumpa! Afla motivul!

Cel mai mare si mai vizitat parc de distractii din lume, Walt Disney World Resort din SUA, a marit recent pretul biletelor de acces. Noile preturi, valabile incepand cu data de 23 februarie, au fost influentate de introducerea bratarilor speciale, pentru acces si rezervari, denumite MagicBands.

Investitia in bratarile MagicBands a scos din buzunarul companiei Walt Disney nu mai putin de 1,5 miliarde de dolari, noteaza Daily Mail.

Bratarile fac parte din programul MyMagic+ care permite rezervarea online de bilete, chiar si cu cateva saptamani inainte, la distractiile propuse de Disney World.

Bratarile MagicBands au rol de bilet electronic ce asigura accesul in parcurile tematice ale Disney World, dar si de chei ale camerelor de hotel si de carduri de credit.

In prezent, costul unui bilet pentru o singura zi, care asigura accesul in parcul Magic Kingdom, costa 99 dolari (in crestere de la 95 dolari), in timp ce costul unuia care permite accesul in celelalte parcuri ale resortului - Epcot, Disney's Hollywood Studios si Animal Kingdom - este de 94 dolari (anterior fiind 90 dolari).

Aceasta este cea de-a doua majorare a preturilor pe care compania Disney World o opereaza in mai putin de un an.

Sursa foto: travelfreak.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea