Social

# cavanta de iarna #vilele Moldavia #slanic moldova #vacanta

Planuieste-ti vacanta in Slanic Moldova la una dintre vilele Moldavia

Romania este o tara extraordinar de frumoasa ce merita vizitata. De ce sa parasim tara de fiecare data cand alegem sa ne luam o vacanta, cand putem sa ne bucuram de privelistile minunate si locurile deosebite pe care le ofera Romania. Indiferent de anotimp, fie ca este vara, fie ca este iarna, te asigur ca exista nenumarate locatii pe care ai putea sa le vizitezi.

 

Moldavia Best si Moldavia Class te gazduiesc in Slanic Moldova

SC Moldavia Best SRL va pune la dispozitie doua vile (Moldavia Best*** si Moldavia Class****) turistilor care isi doresc sa isi petreaca vacanta intr-un loc minunat, cu aer curat si o priveliste minunata.

Vila Moldavia Best*** (www.moldaviabest.ro) se afla la o distanta de aproximativ 2 km de centrul statiunii Slanic Moldova si la aproximativ 1,4 km de partia de schi Nemira.

Pensiunea Moldavia Best*** ofera toate conditiile si confortul unei unitati de cazare moderne, pastrand totodata design-ul calduros si specificul ospitalier al zonei in care este amplasata.

Unitatea de cazare are o capacitate de 8 locuri, avand 4 camere duble + living. Toate camerele au baie proprie si televizoare cu ecran plat. Mai mult decat atat, pe intreaga proprietate poti beneficia de internet Wireless gratuit.

Vila Moldavia Class**** (www.moldaviaclass.ro) este situata mai bine si este in acelasi timp si mai mare, fiind la o distanta de aproximativ 700 m de centrul statiunii Slanic Moldova si la aproximativ 500 m de partia de schi Nemira.

Pensiunea Moldavia Class**** are o capacitate de 6 apartamente spatioase si iti ofera toate conditiile si confortul unei unitati de cazare moderne, aceasta fiind structurata in modul urmator: cate 2 apartamente de 65 mp la fiecare etaj, parter plus doua etaje.

Fiecare apartament in parte detine un living spatios, o camera cu pat martimonial, un loc de servit masa, baie, bucatarie open space complet utilata, dar si un balcon. Toate apartamentele au cate 2 TV-uri cu cablu TV, internet Wireless, incalzire si apa calda asigurata cu centrala proprie pe gaz.

Slanic Moldova, o destinatie turistica potrivita oricarui anotimp

Slanic Moldova este o destinatie mirifica indiferent de anotimpul in care ne aflam, oferindu-ne o serie de atractii turistice importante:

Statiunea Slanic Moldova a fost denumita si Perla Moldovei mult timp, datorita faptului ca este una dintre cele mai importante statiuni balneo-climaterice de interes national din nordul tarii. Statiunea Slanic Moldova ofera toate caracteristicile unei statiuni ce tinteste relaxarea si refacerea sanatatii: aerul curat, linistea culmilor montane si izvoarele minerale ce au calitati terapeutice incomparabile.

Parcul Slanic Moldova este o oaza de frumusete, fiind in acelasi timp o sursa vie de reincarcare sufleteasca si liniste. Ce poate fi mai frumos decat sa te bucuri de linistea si curatenia dintr-un parc situat intr-o zona extrem de frumoasa. Parcul Slanic Moldova este unul dintre cele mai importante obiective turistice din judetul Bacau.

Partia de schi Slanic Moldova a fost inaugurata recent, in anul 2014 si este prima si singura partie de schi din judetul Bacau. Domeniul pe care se schiaza poarta numele Nemira, cel al muntilor care imprejmuiesc statiunea Slanic Moldova.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea