Social

Plan durabil pentru managementul plajelor

Recent, la sediul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, s-au derulat patru intalniri ale grupurilor de lucru din cadrul proiectului international "Implementarea noii politicii de management al plajelor litoralului romanesc al Marii Negre, zona pilot Mangalia ".

Proiectul are ca parteneri Olanda, prin Waterboard of Rijnland si Ministerul Transporturilor, Lucrarilor Publice si Managementului Apelor, si Romania, prin Directia Apelor Dobrogea Litoral si Primaria Mangalia.

Scopul acestuia este imbunatatirea cooperarii si comunicarii la nivel managerial si operational intre institutiile implicate, organizatii neguvernamentale (ONG Mare Nostrum) si partenerul privat - operatorii de plaja. Rezultatul se va concretiza intr-un plan durabil de management integrat, care va permite autoritatilor sa se alinieze la cerintele legislatiei europene.

Conform responsabilitatilor, au fost invitate sa participe la implementarea proiectului urmatoarele institutii: Prefectura , Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale - reprezentantul local;

- Comisariatul Judetean Constanta; Agentia pentru Protectia Mediului Constanta; Autoritatea de Sanatate Publica Constanta; Consiliul Judetean Constanta; ONG Mare Nostrum si operatori de plaja, reprezentati de doi dintre ei, alesi prin vot. (continuarea in Ziua de Constanta)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Ziua de Constanta

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea