Social

Placaje feminine

Incepind de astazi, dupa evaluarea rezultatelor inregistrate in cele doua zile ale trialului, Romania va avea oficial prima echipa de rugby feminin din istorie.

Sportul cu balonul oval capata tot mai mult valente feminine si la noi. Dupa prezenta primei femei arbitru la centrul unei partide din Divizia Nationala si infiintarea unui campionat de rugby feminin in 7, Romania va fi reprezentata pe scena ovalului international si de o echipa nationala de senioare. Timp de doua zile, 26 de fete provenind de la 6 cluburi din tara au dat teste fizice, probe tehnice si au sustinut un joc scoala in care fiecare a incercat sa-i convinga pe antrenorii Nicolae Tarcan si Eusebiu Popa ca merita un loc in echipa tricolora. Desi sint in pauza competitionala, s-a vazut pregatirea buna facuta la cluburi. Fetele sint dornice sa imbrace tricoul echipei nationale si pentru asta fiecare doreste sa demonstreze ca e mai buna, a declarat managerul celei mai tinere nationale, Stefan Popescu . Cele 12 jucatoare selectionate vor intra in cantonament pe 6 martie , la Arad, dupa care vor participa la primul turneu la Budapesta, unde vor juca cu formatiile Austriei, Ungariei si Croatiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea