Social

#cm 2010 #tricolori #piturca #antrenor

Piturca va folosi o tactica agresiva in meciurile cu Serbia si Austria

Selectionerul Romaniei crede ca pentru a merge mai departe in lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2010, trebuie sa conduca o echipa de jucatori " disperati dupa victorie", noteaza Cotidianul. Piturca mai sustine si ca va merge inainte cu nationala chiar daca nu va obtine victorii in meciurile cu Serbia si Austria din preliminariile CM 2010 .

Antrenorul tricolorilor crede ca aceste doua partide sunt extrem de importante in economia luptei pentru calificare, fiind chiar decisive pentru a ajunge la Campionatul Mondial. Piturca va adopta o tactica agresiva, spunand ca vrea sa puna presiune pe sarbi inca de la inceput, insa este constient de faptul ca Serbia este o echipa foarte puternica care in acest moment nu are nici un jucator indisponibil.

T
ehnicianul a adaugat ca spera ca in meciul cu Serbia sa il foloseasca si pe mijlocasul Herthei Berlin, Maximilian Nicu , proaspat posesor al cetateniei romane, un jucator linistit care isi face bine treaba. In plus, Victor Piturca a declarat ca nu crede ca postul sau la echipa nationala va fi in pericol in cazul in care echipa ar obtine rezultate negative cu Serbia si Austria.

Partida dintre Romania si Serbia va avea loc pe 28 martie, la Constanta, de la ora 20.45, in timp ce jocul cu Austria se va disputa pe 1 aprilie, in deplasare, la Klagenfurt , de la ora 21.30, in cadrul Grupei a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2010 din Africa de Sud.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea