Social

#austria #serbia #echipa nationala #maximilian nicu #victor piturca

Piturca se razgandeste: "Poate nu era momentul pentru Max Nica"

Dupa ce a facut eforturi importante pentru a-l aduce pe Maximilian Nicu la nationala, Victur Piturca crede ca "poate nu era momentul sa apelez la el". Selectionerul critica atentia pe care i-o acorda presa lui Nicu, in detrimentrul celorlalti jucatori de la nationala.

Jucatorul Herthei Berlin a devenit cetatean roman in regim de urgenta, dar acum Piturca nu stie daca il va mai folosi in meciul cu Serbia. Selectionerul l-a laudat pe Nicu dar sustine ca are nevoie de liniste pentru ca presiunea mediatica nu il ajuta cu nimic.

Maximilian Nicu a declarat ca ar juca si accidentat pentru nationala Romaniei , dar ca glezna i s-a vindecat. El vrea sa ramana in continuare la Hertha, dar vede potential in fotbalul romanesc.

Victor Piturca a convocat cei mai buni jucatori neaccidentati pentru meciurile cu Serbia si Austria, dar a inclus si cativa mai putin experimentati: Bourceanu, Tanase si Pantilimon .

"Sper ca baietii care intra in teren sa fie disperati, sa alerge, sa dea tot in teren, sa fie agresivi, dar totul intr-un mod pozitiv. Vom incerca inca de la inceput sa punem presiune pe sarbi, dar sa vedem daca vom si putea. Sunt foarte buni la fazele fixe, spre deosebire de noi, care suntem labili la aceste actiuni. Vom lua masuri nu numai la Zigic, dar si la Ivanovic, care mi se pare cel mai periculos, si Vidic. In aparare au unele probleme, dar sa vedem care vor fi fundasii centrali in acest meci. Cine va gresi mai putin va castiga", a declarat Victor Piturca pentru Gardianul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea