Social

#victor piturca #nationala romaniei fotbal #reconstructie echipa nationala

Piturca: Nationala are nevoie de reconstructie

Antrenorul nationalei de fotbal a comentat declaratiile presedintelul FRF, Mircea Sandu, care a spus ca Piturca va parasi carma selectionatei daca nu invinge cu Serbia si Austria.

"In mod normal, voi dori sa plec. Depinde insa de ce vom discuta la acel moment. Trebuie totusi sa ne gandim ca vom castiga meciurile. Se vorbeste prea mult despre eventualitatea ca le vom pierde. Sansele sunt destul de mici, din cauza startului slab. Avem nevoie de trei victorii succesive pentru a reintra in carti: cu Serbia, Austria si Lituania . Conventia dintre mine si FRF a fost sa analizam in primul rand modul in care se munceste la echipa nationala si apoi rezultatele din aceasta campanie. Eu as fi vrut sa semnez un nou contract pe patru ani, pentru ca echipa are nevoie de o reconstructie care necesita un ciclu mai lung de o campanie de calificare .", a declarat Victor Piturca pentru prosport.

In campania de calificare pentru CM din 2010, Romania a obtinut urmatoarele rezultate: Romania-Lituania 0-3 Insulele Feroe -Romania 0-1 Romania-Franta 2-2

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea