Social

Piturca: „Du-te, Mirele!”

Dupa ce Radoi a anuntat ca vrea sa plece de la Steaua, selectionerul Piturca spune ca stelistului i-ar prinde bine un transfer in strainatate.

Dupa 1-2 cu Dinamo, stelistii sunt foarte aproape sa piarda titlul, dar si pe Mirel Radoi . Capitanul stelist a anuntat imediat dupa infrangerea din Soseaua Stefan cel Mare ca a venit timpul sa plece de la Steaua.

"Sper ca a fost ultimul derby pentru mine", a fost declaratia-soc a lui Mirel Radoi dupa ce Steaua a pierdut primul loc in Liga 1, din cauza infrangerii cu Dinamo. "Mi-as fi dorit sa mai iau un titlu, ca sa plec linistit din Ghencea. Opt ani de zile cred ca sunt suficienti.

Am nevoie de o schimbare, e mult pentru un jucator din Romania. N-am vorbit cu Gigi Becali, dar sunt convins ca vom gasi o cale. Nu cred ca vrea sa se imbogateasca tocmai cu mine. Am luat aceasta hotarare dupa meciul cu Poli Iasi", a mai spus Radoi, care s-a declarat dezamagit de fotbalul romanesc. Becali i-a raspuns finului sau cu o promisiune . "Mirel Radoi nu va pleca de la Steaua. Ii promit ca voi face o echipa asa cum ii place lui", a declarat impaciuitor Becali.

Dorit de Portsmouth

In schimb, selectionerul Piturca vede cu ochi buni plecarea lui Radoi in strainatate. "Pentru mine, un transfer al lui probabil ar putea fi important numai ca experienta. Una e sa joci in campionatul italian, sa intalnesti ca adversari poate cei mai buni jucatori din lume, si alta sa joci in tara", a declarat Piturca pentru Mediafax.

Fostul international Ilie Dumitrescu sustine ca Radoi l-a impresionat pe managerul lui Portsmouth, Harry Redknapp. "Imediat dupa meciul cu Middlesbrough, din 2006, Harry Redknapp m-a sunat si s-a interesat de Radoi. Portsmouth a facut atunci o oferta de 10 milioane de euro net, dar Steaua a refuzat", ne-a declarat Dumitrescu.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea