Social

#pink #unirea urziceni #glasgow #hotel #cazare #twitter

Pink, deranjata de fotbalistii Unirii la Glasgow

Pink vorbeste pe profilul ei de pe Twitter despre echipa de fotbal Unirea Urziceni . Artista a fost se pare deranjata de prezenta campioanei Romaniei in acelasi hotel cu ea.

Echipa Unirea Urziceni a fost cazata la hotelul „Radisson” din Glasgow , Scotia, aceasta urmand sa dispute partida cu FC Rangers, din cupa G a Ligii Campionilor.

Pink a sustinut doua concerte in orasul Glasgow si a fost cazata la acelasi hotel „Radisson”. Artista a lasat un mesaj pe Twitter potrivit careia s-ar fi simtit incomodata de prezenta echipei romanesti in imobil.

"M-am trezit in Glasgow. In hotelul meu se afla o intreaga echipa de fotbal. Abia m-am tarat spre pat printre ei dupa ce am parcurs niste drumuri pline de denivelari", a scris Pink pe Twitter.

Partida FC Rangers-Unirea Urziceni, din Grupa G a Ligii Campionilor, va avea loc astazi, incepand cu orele 21:45, pe Ibrox Stadium din Glasgow. Dupa primele doua etape, ambele formatii au cate un punct.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea