Social

#pierdere finantare europeana #pasaj piata sudului #finantare europeana #gabriela firea

Pierdem finantarea europeana pentru construirea pasajului de la Piata Sudului! Cine va returna banii

Pasajul de la Piata Sudului nu va fi finalizat la timp, motiv pentru care finantarea europeana pentru proiect se va pierde. Lucrarile la pasaj sunt in prezent finalizate in proportie de 63%, iar proiectul trebuia sa fie gata pana la 30 iunie 2016.

Intarzierea lucrarilor a fost cauzata in principal de avizele gresite emise de furnizorii de utilitati, care nu au stiut exact pe unde trec propriile retele subterane. Abia dupa inceperea sapaturilor s-a constatat ca tevile, cablurile si celelalte utilitati vor trebui deviate.

Lucrarea ar trebui finalizata pana la sfarsitul lunii martie 2017, conform ultimului termen asumat de constructor, a precizat Gabriela Firea, potrivit mediafax.ro. De asemenea aceasta a declarat ca in cazul in care finantarea va trebui returnata, antreprenorul va trebui sa plateasca.

"Daca va trebui sa dam inapoi acesti bani, atunci in mod cert ii vom imputa antreprenorului toate sumele returnate de municipalitate, pentru ca obiectivul nu s-a finalizat la timp", a declarat Gabriela Firea.

Sursa foto: monitorizari.hotnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea