Social

#informator #primarie #cristian popescu piedone

Piedone si-a trimis la munca cei 500 de informatori

Primarul Cristian Popescu Piedone trimite pe strazile sectorului 4 480 de informatori cu aparate de fotografiat, mape, rechizite si legitimatii pe care scrie "consilier voluntar - Piedone pentru tine".

Informatorii vor beneficia de sprijinul Politiei comunitare si numarul lor va creste saptamanal. Cei mai multi sunt presedinti si administratori de imobile, dar si locuitori simpli din sectorul 4 . Sesizarile lor vor fi tratate cu prioritate de catre Primarie.

"Initial s-au oferit sa fie voluntari 1.200 de cetateni. Din acestia au ramas doar 480, cei care n-au venit doar ca sa obtina o legitimatie, sa-si rezolve o problema personala sau sa vorbeasca in numele meu. Voluntarii au varste cuprinse intre 18 si 65 de ani, au venit din spirit civic si nu beneficiaza de nici un fel de avantaje materiale", a declarat pentru Gandul primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

In afara de problemele de infrastructura, voluntarii vor fi cu ochii si pe piete si pe comertul neautorizat de pe trotuare. Informatorii vor sta cu ochii pe spatiile verzi, pe gropi si pe becurile arse din reteaua de iluminat public .

La propunerea lui Piedone, consiliul Local al sectorului 4 a creat baza legala prin care voluntarii au dreptul sa informeze primaria despre tot ce se intampla in sector. Ei sunt selectati de catre Serviciul de Resurse Umane al Primariei.

Informatorii sunt o idee mai veche a primarului, care, anul trecut, a incredintat pensionarilor monitorizarea intersectiilor cu palmieri. 25 de voluntari au primit atunci aparate de fotografiat pentru a usura prinderea celor care vandalizau sau furau plante din spatiile verzi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea