Social

#cristian popescu piedone #liviu negoita #sondaj incredere #ormari sector

Piedone l-a depasit pe Negoita, in topul increderii bucurestenilor

Primarii de sector cu cea mai buna imagine in ochii bucurestenilor sunt Cristian Popescu-Piedone, Liviu Negoita si Neculai Ontanu , Marian Vanghelie si Cristian Poteras , aflati la egalitate, si Andrei Chiliman , pe ultimul loc, arata un sondaj realizat de Avangarde, centrul de studii socio-comportamentale.

Potrivit sondajului centrului de studii socio-comportamentale Avangarde, condus de sociologul Marius Pieleanu, locuitorii Capitalei sunt de parere ca cele mai curate sectoare sunt 1 si 3, arata acelasi sondaj.

Despre Cristian Popescu Piedone , de la sectorul 4, 9% dintre respondenti au o parere foarte buna, iar 26% au o parere buna. Pe locul doi, in ierarhia parerilor foarte bune, este edilul sectorului 3, Liviu Negoita, cu 8%, respectiv 26% (parere buna).

La polul opus este primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, fata de care 1% dintre respondenti au o parere foarte buna, iar 23% buna. Cristian Poteras, de la sectorul 6, a primit 2% dintre parerile foarte bune si 16% din parerile bune.

Tot 2% dintre respondenti au o parere foarte buna si despre primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, in timp ce 24% au o parere buna. Edilul sectorului 2, Neculai Ontanu, se bucura de cele mai multe pareri bune, 30%, in timp ce 6% dintre cei chestionati au declarat ca au o parere foarte buna fata de el.

Printre problemele care ar mai fi de rezolvat sunt cele ale maidanezilor (25%), a strazilor (22,3%) si a parcarilor (14%, scrie Evenimentul Zilei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea