Social

#piedone #cristian popescu piedone #sulfina barbu #primar sector 4

Piedone, acuzat de Sulfina Barbu ca ar fi furat bani din bugetul primariei

Sulfina Barbu a lansat, ieri, o serie de acuzatii grave la adresa actualului primar al sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone. Ea il acuza pe primar ca ar fi cheltuit nejustificat aproape 20 de milioane de lei in timpul mandatului si isi argumenteaza acuzatia cu rapoarte ale Curtii de Conturi efectuate intre 2010 si 2012, informeaza mediafax.ro.

Sulfina Barbu sustine ca Piedone ar fi efectuat, in timpul celor patru ani in care a fost primar, o serie de plati pentru lucrari care nu se regasesc pe teren, ci doar in acte, potrivit rapoartelor facute de Curtea de Conturi.

In aceste rapoarte apar cheltuieli, in valoare de aproape 20 de milioane de lei, legate de achizitionarea de echipamente de joaca, de reparatii la scoli sau pentru servicii de salubrizare care nu exista in realitate.

Barbu este convinsa ca mai multa vigilenta si o verificare atenta a rapoartelor Curtii de Conturi in ceea ce priveste cheltuirea banului public pot ajuta Bucurestiul sa beneficieze de lucrari de dezvoltare reale.

Foto: mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea