Social

#weber #piatra naturala #piatraonline.ro

Piatraonline.ro organizeaza evenimentul lunii Iunie

Cand doua companii lideri pe piata constructii din Romania pun ceva la cale, nu poate sa fie vorba decat despre ceva fabulos pentru cunoscatori. Weber Cafe este evenimentul pe care nu trebuie sa-l ratezi in aceasta vara, daca ai ales o profesie in domeniu constructiilor. Evenimentul oferit de Piatraonline.ro este unul dedicat specialistilor, meseriasilor si nu in ultimul rand arhitectilor si este o oportunitate pentru toti acestia sa afle despre cele mai proaspete tehnici si totodata sa socializeze si sa discute liber despre subiectul care ii intereseaza cel mai mult: constructiile si amenajarile.

 

Organizat de PiatraOnline.ro, sustinut de Weber Romania, doua companii care isi vor uni fortele in data de 14 Iunie 2016 pentru a-ti prezenta live cele mai bune produse de constructii si totodata pentru a-ti arata modul corect de montare a acestora. Asadar, daca esti activ in acest domeniu, trebuie sa faci tot posibilul sa ajungi la demonstratia live a celor doua companii, care va fi sustinuta intr-un cort special amenajat, tocmai pentru ca demonstratiile sa poata fi vizibile si accesibile pentru toti cei care participa. Pentru a te inscrie, trebuie doar sa completezi formularul de pe site-ul oficial Weber pentru a-ti confirma prezenta si pentru a-ti rezerva un loc la Weber Cafe.

Ce poti invata de la PiatraOnline.ro?

Cu o istorie de peste 8 de ani in industria pietrei naturale, brandul Piatraonline.ro, si-a facut intrarea pe piata romaneasca in anul 2007, din dorinta ca numerosi arhitecti si constructori sa beneficieze de produsele de inalta calitate furnizate de Piatraonline.ro, dar si de solutiile pe care compania le ofera pentru montarea lor, aceasta s-a extins si a devenit accesibila unui public mai larg si in tara noastra si Europa, avand in prezent in Romania un total de peste 40.000 de proiecte. Proiectele finalizate cu succes in peste 21 de tari, compania castigandu-si locul printre liderii de pe piata mondiala a furnizarii pietrei naturale. Solutiile pe care le ofera cuprind un spectru mare de amenajari, de la placari fatade, pardoseli, pereti interiori toate din piatra naturala (travertin, marmura, granit, ardezie, etc). Piatraonline.ro vine insotita cu recomandari de la cei mai pretentiosi profesionisti, compania respecta totodata si normele Institutului de Marmura din America din anul 2015, insistand pe furnizarea preturile corecte si produse atent selectionate care sa corespunda celor mai inalte standarde.

Prin intermediul a doi reprezentanti Weber Romania, Ionut Mincu (Departament Vanzari) si Adrian Sarau (Departament Tehnic), care vor testa produsele si vor prezenta publicului cele mai noi tehnici si amenajari privind aplicarea tencuielilor decorative, a gleturilor si a adezivilor folositi pentru sistemele de izolare termica si pentru placarile cu piatra naturala. Avand o experienta si cunostinte vaste in domeniu, cei doi speakeri vor raspunde la toate

 

Intrebarile venite din randul publicului si vor vorbi despre tot ceea ce este nou si inovator in domeniul constructiilor, intr-un cadru prietenos si relaxat, in timp ce organizatorii si participantii isi vor savura impreuna cafeaua de dimineata.

Promotii exceptionale operate de Piatraonline.ro la Weber Cafe

In ziua de 14 iunie, data in care va avea loc evenimentul, cei prezenti vor putea achizitiona produse Weber la preturi preferentiale cu peste 50% discount. Astfel, un sac de 25 kg de Weber P39 va putea fi cumparat contra sumei de 15,5 lei cu TVA inclus, cu conditia achizitionarii a cel mult 2 saci. Tot in limita a doua produse, clientii vor putea sa-si achizitioneze sacii de 25 kg de Weber P40 la pretul de 25,5 lei. Tencuiala Decorativa Acrilica Weber Pas Classic va putea fi achizitionata in cantitatea de 25 kg la pretul de 110 lei. Tencuiala Decorativa Silicatica Weber Pas Silicate va costa 170 de lei, in aceeasi cantitate. Sacul de 25 kg de Glet Alb pentru Egalizare Weber N17 va fi comercializat in ziua de 14 iunie doar 22,5 lei, iar cel de Glet Alb pentru Egalizare Weber N19 va costa doar 31 de lei, in timp ce o galeata de 8 kg de Hidroizolatie Weber Tec 822 va fi comercializata la pretul de 155 de lei cu TVA inclus, iar varianta mai mare, de 24 kg, va putea fi cumparata la pretul de 425 de lei cu TVA inclus in timpul perioadei promotionale. Produsele vor putea fi comandate chiar in ziua evenimentului, iar furnizorii le vor livra in termen de 48 de ore de la plasarea comenzii.

Si pentru ca latura educativa si cea de socializare, desi deloc de neglijat, sa nu se simta singure, organizatorii vor pune la cale si un concurs pentru participantii la eveniment. Acestia vor putea castiga nu doar cu informatii, experienta si relatii, ci si cu unul dintre premiile puse la bataie de catre Weber, printre care se numara o casca de protectie pentru meseriasi si constructori, o geanta frigorifica, salopete si echipamente cu tricouri personalizate marca Weber, termosuri pentru bauturi, sepci personalizate marca Weber si rulete, aceste obiecte de care nu se poate lipsi nici un specialist in domeniul constructiilor.

Pentru a participa la Weber Cafe, nu este necesar sa te deplasezi sau sa iti pierzi timpul cu inscrierile. Acestea se vor face online pe Piatraonline.ro in pagina dedicata, in doar cateva secunde, printr-un formular de inscriere. Desi acesta se adreseaza cu precadere meseriasilor, lucratorilor in domeniul constructiilor si al amenajarilor si arhitectilor sau a designerilor de amenajari interioare si exterioare, la eveniment poate participa orice persoana interesata de acest domeniu sau care vrea sa isi inceapa o cariera in constructii. Testarea produselor va fi, cu siguranta, elementul spectaculos al zilei, cu atat mai mult cu cat aceasta va fi insotita de o prezentare ca la carte a materialelor si a tehnicilor de utilizare a lor.

Acestea find spuse va invitam sa va inscrieti in pagina special destinata evenimentului si sa ne vedem Marti, 14 Iunie, ora 9:00 dimineata.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea