Social

#nerespectare masuri anti-covid # sector patru # piata resita # iata bucuresti #inchidere piata

Piata din Bucuresti, inchisa din cauza nerespectarii masurilor anti-covid

O piata din Bucuresti a fost inchisa deoarece masurile de prevenire a raspandirii noului coronavirus nu erau respectate. Este vorba despre Piata Resita din sectorul 4.

 

In urma unui control facut in weekend de politia locala si DSP Bucuresti, s-a constatat lipsa circuitelor de intrare si iesire din complexul comercial, a dezinfectantului, mastilor si manusilor. 

Din acest motiv, Primaria Sectorului 4 a retras autorizatia de functionare a Pietei Resita pentru ca administratorii ”nu respectau nici cele mai elementare reguli de preventie a raspandirii Covid-19”, transmite institutia.

Alte nereguli constatate au fost lipsa personalului care sa masoare temperatura clientilor, lipsa peretilor despartitori intre tarabe si nerespectarea masurilor de distantare sociala la intrarea in magazinele din piata. Au fost descoperite deficiente si in privinta mentinerii curateniei. Spatiul nu mai fusese spalat si igienizat de mai bine de o luna, desi acesta este folosit zilnic de mii de oameni, iar depozitarea gunoaielor se facea necontrolat, chiar in incinta pietei.

In plus, la magazinele din complex au fost descoperite produse de patiserie fara documente de provenienta sau fara termen de valabilitate afisat, carne expirata sau legume si fructe mucegaite. Aceste produse au fost retrase de la comercializare. In cazul a cinci societati comerciale, activitatea a fost suspendata dupa ce s-a constatat ca nu aveau acord de functionare emis conform legii. 

Pentru neregulile constatate, inspectorii de control au dat amenzi in valoare totala de 50.700 de lei, noteaza hotnews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea