Social

#concurs #dezvoltare personala #PhotoReading #curs photoreading

(P) PhotoReading, cursul care iti da timp de citit

Stiai ca poti citi cinci carti in doar doua zile? Da, ai inteles bine, cinci carti, de peste 250 de pagini, in doar doua zile. Photoreading este un curs interesant, care te ajuta sa deprinzi cateva tehnici specifice si sa aplici o metoda de parcurgere cu o viteza de 25.000 de cuvinte pe minut a materialelor scrise.

Cursul de PhotoReading este un curs pragmatic, la sfarsitul lui paradigma cititului fiind complet transformata ca mai apoi sa practici aceasta tehnica in mod natural.
 

De ce sa participi la cursul de Photoreading


Timpul este principalul inamic al persoanelor ocupate, care nu reusesc sa citeasca tot ce si-au propus. Scopul cursului creat de Paul Scheele este de a citi tot ce ai de citit in timpul pe care il ai la dispozitie si nivelul de intelegere de care ai nevoie.

Cursul de PhotoReading este un protocol, o succesiune de cinci pasi care se bazeaza pe doua functii ale creierului nostru: baza de date a mintii nonconstiente si procesorul preconstient.

Dupa invatare ai abilitatea de a fotociti la o viteza de 25 000 de cuvinte pe minut, iti maresti memoria pe termen lung si iti dezvolti creativitatea si intuitia. Printre avantajele acestui curs se numara formarea unui mod de gandire mai direct, productivitate crescuta, rezultate mai bune in activitatea de zi cu zi, eliminarea stresului cauzat de citit, imbunatatirea memoriei, citirea tuturor cartilor dorite.
 

Cum funtioneaza cursul de Photoreading


Sistemul integral de fotocitire consta in cinci pasi: pregatire, previzualizare, fotocitire, postvizualizare si activare. In pasul de pregatire cititorul determina care este scopul pentru a citi un material.

Previzualizarea dureaza intre 30 si 90 de secunde, in functie de marimea materialului de citit. Acesta este pasul in care se apreciaza valoarea materialului pentru cititor si daca acesta merge mai departe sau nu. La fotocitire, cititorul fotografiaza paginile cartii intr-un ritm de o pagina pe secunda. In postvizualizare se creeaza o stare de curiozitate.

Activarea este ultimul pas, care se face in straturi a cate 20 de minute fiecare si cu varii tehnici: citire ritmica, citire pe sarite, supracitire si aprofundare si citire rapida. In acest pas final se aduce informatia din baza de date a mintii nonconstiente in mintea constienta.

Inscrie-te acum la cursul de PhotoReading si vei avea beneficii pentru intreaga viata!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea