Social

#petrecere anulata #revelion 2016 # petrecere revelion

Petrecerea de Revelion dintr-un club cunoscut, anulata pe ultima suta de metri

Unul dintre cele mai frecventate cluburi din Capitala si-a anuntat astazi dupa-amiaza clientii ca nu mai organizeaza petrecerea de revelion, "ca urmare a unor impedimente venite din partea autoritatilor".

Cei care isi cumparasera bilete pentru evenimentul din club au fost chemati sa isi ia banii inapoi.

Inchis din luna noiembrie pentru nereguli privind paza impotriva incendiilor, clubul Princess, unul dintre cele mai cunoscute din Bucuresti, a organizat, totusi, petrecere de Revelion.

Pe 31 decembrie, cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Dealul Spirii" Bucuresti-Ilfov au revenit la sediul restaurantului si i-au atentionat pe administratori ca incalca grav legislatia daca organizeaza petrecere de Revelion, avand sigiliul pus, potrivit stiritvr.ro.

Prin urmare, conducerea clubului si-a anuntat clientii, intr-o postare pe Facebook, ca anuleaza evenimentul din aceasta seara, "ca urmare a unor impedimente venite din partea autoritatilor". Sute de oameni au fost invitati sa sune la un numar de telefon facut public in postare si sa vina sa-si ia banii inapoi pe biletele vandute.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea