Social

Petrecere-surpriza pentru Mircea Lucescu

Oligarhul Rinat Ahmetov i-a pus la dispozitie antrenorului roman un avion pentru a-si aduce prietenii la petrecerea de la Donetk.

Anchetat pentru presupuse interventii in timpul revolutiei portocalii din Ucraina, Rinat Ahmetov se foloseste de fotbal pentru a-si imbunatati imaginea. Si arunca milioane de dolari. Dupa ce a facut din Lucescu unul dintre cei mai bine platiti antrenori ai Europei, oligarhul ucrainean i-a organizat simbata seara o aniversare de lux la unul dintre hotelurile sale.

Pentru ca, la 60 de ani, voia sa fie alaturi de nepotel , Ahmetov a trimis un avion la Bucuresti. Care s-a intors la Donetk cu formatiile Zdob si Zdub si A.S.I.A., cu familia antrenorului alaturi de Dinu Gheorghe . Prinsi cu probleme politice, dar si din motive diplomatice, vicepremierul George Copos si presedintele PSD Mircea Geoana au declinat invitatia. De la bairamul care a durat toata noaptea, si gratie victoriei obtinute de Sahtior in campionat, a lipsit insa tocmai Rinat Ahmetov, care nu a dorit sa stinghereasca efuziunile de simpatie ale invitatilor. Conform presei din Ucraina, informatiile fiind preluate si de publicatia germana Der Spiegel, Ahmetov ar fi plecat din nou in strainatate pentru a evita convocarile la politie.

Oficial, el este in concediu, insa ministrul ucrainean de Interne a declarat ca daca nu va veni la urmatoarea convocare , vom merge noi dupa el. Intrebat ce cadou i-a facut tatalui, Lucescu jr . a declarat ca ii va lasa nepotelul pe miini doua saptamini, precizind ca nu va lua, la schimb, nici unul dintre jucatorii pusi pe liber la Donetk. Fetele de la A.S.I.A. au fost surpriza din tort; ele si-au popularizat noul album.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea