Social

#universitatea politehnica bucuresti #estiem #concurs studenti

Peste o suta de studenti participa la concursul "Case Study"

Un numar de 103 de studenti din toata tara, impartiti in 50 de echipe, participa, in perioada 9-13 decembrie, la Sala Europa din Bucuresti, la concursului "WI Case Study 2008".

Concursul are loc in prezenta reprezentantilor unor companii importante de pe piata economica romaneasca, cei 103 studenti participanti fiind selectati dintr-un numar de 180 inscrisi, potrivit declaratiei vicepresedintelui VWI- ESTIEM , Madalina Leau, facute pentru Agerpres.

Aflat la a cincea editie, concursul este organizat de asociatia studenteasca din Universitatea Politehnica Bucuresti VWI-ESTIEM. Inscrierea la concurs s-a putut face pe site-ul web www.case-study.ro pana pe 5 decembrie 2008, criteriul principal de selectie a candidatilor fiind continutul CV-urilor. La aceasta editie, vor propune studii de caz companii de renume din diferite domenii, precum Rehau , Microsoft, PricewaterhouseCoopers, Romtelecom, Bosch si ForPeople

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea