Social

Peste 50 de muzicieni vor acompania Baletul Imperial Rus

Baletul Imperial Rus, fondat in urma cu 14 ani de Maiya Plisetskaya, va pune in scena pe 9 mai ,la Sala Palatului din Bucuresti, cea mai complexa opera muzicala a secolului, " Romeo si Julieta ".

Iubitorii de balet, au sansa de a-i vedea, in premiera, pe cei 45 de balerini de cel mai inalt nivel artistic, multi dintre ei fiind castigatorii celor mai prestigioase concursuri de balet din lume (Anastasia Mikheykina, Kaiyr Zhanibek, Elena Kolesnichenko), intr-o reprezentatie exceptionala.

Decorurile originale asigurate de Teatrul Novaya Opera din Moscova vor imbraca scena Salii Palatului pentru 2 ore, timp in care orchestra in fosa, formata din 52 de muzicieni, se va afla sub bagheta celebrului dirijor , Valeriy Kritskov.

Versiunea pe care o vor prezenta in Romania a fost inaugurata in online pe site-urile www. vreaubilet .ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.

Preturile biletelor sunt cuprinse intre 80 - 230 Ron.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea