Social

#vacanta 1 mai #conditii meteo #1 mai #vremea #1 mai litoral #vremea 1 mai

Peste 50.000 de turisti vor petrece 1 Mai pe litoral. Iata cum va fi vremea!

Nici nu a trecut bine Pastele ca romanii se si gandesc la minivacanta de 1 Mai. Iar vestile de la meteorologi sunt bune. Toti cei care vor alege litoralul in acea perioada se vor bucura de soare si de temperaturi de pana la 30 de grade Celsius.

Potrivit ANM, temperaturile maxime vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi senin, insa chiar si asa exista posibilitatea ca noaptea sa ploua putin.

Peste 50.000 de romani sunt asteptati la mare de 1 Mai, potrivt estimarilor realizate de reprezentantii patronatelor din turism. Cele mai cautate statiuni vor fi Mamaia, Vama Veche si Costinesti.

Numarul mare de turisti este influentat si de decizia Guvernului de a acorda zi libera pentru bugetari vineri, 2 mai, astfel incat, cumulate cu weekend-ul, acestia sa aiba patru zile libere. "Pe litoral sunt aproape 140.000 de locuri de cazare si toate unitatile vor fi deschise la 1 Mai, asa cum sunt obligate prin lege. Se vor deschide si hoteluri noi si se reabiliteaza, extind si modernizeaza unele vechi", a spus Nicolae Bucovala, presedintele Patronatului Mamaia, citat de realitatea.net.

Sursa foto: zoom.mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea