Social

#teza unica romana #elevi examen

Peste 430.000 de elevi asteptati la teza la limba romana

431.000 de elevi din clasele a VII-a si a VIII-a sunt asteptati, miercuri, sa participe la teza cu subiect unic la Limba si literatura romana, potrivit calendarului Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului (MECT).

Miercuri dimineata, reprezentantii ministerului vor extrage varianta de subiect din cele 10 realizate de Centrul National pentru Curriculum si Invatamant Preuniversitar . Pentru sesiunea curenta a tezelor cu subiect unic au fost organizate 1.064 centre de comunicare, care vor prelua si distribui, in cele 8.302 scoli, variantele de subiecte pentru tezele unice . Conform metodologiei in vigoare, elevii vor fi asezati cate unul in banca, in ordine alfabetica , pe clase, si nu pe unitate scolara, potrivit unei liste nominale afisate in prealabil.

Evaluarea in sesiunile de teze unice din anul scolar 2008-2009 presupune ca fiecare lucrare sa fie corectata de doi profesori...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea