Social

#someri #bucatar #ospatar #programe de formare profesionala #inspector resurse umane

Peste 200 de programe de formare profesionala pentru someri in luna mai

In luna mai, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca va demara 201 de programe de formare profesionala, ce vor fi organizate in agentiile judetene. Cele mai multe proiecte de formare profesionala vor fi in judetele Iasi, Constanta, Botosani, Dolj si Vaslui.

La aceste cursuri de formare profesionala vor putea participa 4.189 de persoane. Astfel, cele mai multe locuri disponibile vor fi in Iasi, 375 de persoane, Constanta, 250 de persoane, Botosani, 224 de persoane, Dolj, 196 de persoane, si Vaslui, 189 de persoane.

Cele mai multe dintre cursuri, care sunt gratuite, se vor axa pe meserii precum inspector (referent) resurse umane (428 de persoane), bucatar (353), lucrator in comert (342), lucrator in cultura plantelor (236), ospatar, vanzator in unitati de alimentatie (233), operator introducere validare si prelucrare date (227) si manichiura, pedichiura (152).

Sursa foto: monitorulvn.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea