Social

#reduceri #covoare #targ de covoare #festonare #traverse

Peste 2.0000 de covoare la targul “Vintage vs Modern”

In perioada 26-28 aprilie, Home and Design Mall, primul mall de amenajari interioare din Romania, va gazdui targul de covoare „Vintage vs Modern”, ce reuneste cei mai importanti producatori si importatori de covoare din Romania. Printre cele mai renumite branduri prezente la eveniment se regasesc:  “Covoare de Cisnadie”, „Rugvity”, “Guy Laroche”, “Pierre Cardin”, „Renato Balestra”, „Brink & Campman”, „Lauren Jacob”, „Bellagio”, dar nu numai.


In cadrul targului doritorii isi vor putea realiza, cu ajutorul programelor de simulare si cu sprijinul specialistilor, covoare personalizate – isi pot alege culoarea, dimensiunea, design-ul si materialul dorit precum lana, matase, poliester, insertii de piele, blana, bumbac  sau orice combinatie intre acestea.

De asemenea, in cele 3 zile, se vor oferi si servicii de taiere si festonare pentru orice tip de mocheta sau covor.

Pe langa covoarele traditionale romanesti, targul va oferi vizitatorilor modele provenite din cele mai exotice locuri ale lumii: India, Mexic, Peru, Guatemala, Argentina, Brazilia, Africa de Sud.

Covoarele expuse  vor avea dimensiuni variate, potrivite pentru orice tip de interior, de la interioare de lux si sali de conferinta pana la camerele de copii si tineret, case de vacanta, birouri, traverse pentru scari etc.

Pe toata perioada targului se vor acorda reduceri atractive.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea