Social

Peste 180 de demisionari din PNL Cluj s-au inscris in PD-L

Cei 74 de demisionari din PNL Cluj-Napoca, printre care un viceprimar si cinci consilieri locali, s-au inscris ieri in PD-L. Lor li s-au adaugat 110 de demisionari din Turda si Campia Turzii , printre care trei consilieri municipali.

Presedintele PD-L, Emil Boc, a anuntat ca demisionarilor, constituiti in Platforma Liberala Clujeana, li se va asigura cate un loc eligibil pe listele pentru consiliul judetean si cel municipal din Cluj-Napoca, precum si un post de vicepresedinte al organizatiei.

Primul nucleu al demisionarilor a parasit PNL din cauza conflictului cu conducerea organizatiei judetene, iscat dupa ce staff-ul de la municipiu a fost dizolvat, pe motiv de rezultate slabe la euroalegeri .

Ruptura din sanul PNL a fost insa previzibila, deoarece viceprimarul demisionar, Adrian Popa, este un apropiat al omului de afaceri Paszkany Arpad Zoltan, finantator al clubului de fotbal CFR si investitor in domeniul imobiliar, cu care seful liberalilor clujeni, Marius Nicoara , se afla intr-o lupta crancena. Reamintim ca Paszkany a depus memorii la DNA si Presedintie in care l-a acuzat pe Nicoara de trucarea unei licitatii.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea