Social

#IKEDOO #viitor educatie #ozn #educatie #eveniment #copii

Peste 170 de copii au construit un OZN pentru viitorul educatiei

Peste 400 de copii, voluntari si parinti au participat la evenimentul de lansare al Laboratorului Mobil IKEDOO. Timp de 6 ore, micii ingineri au taiat, lipit, masurat si asamblat un „OZN al educatiei experientiale” construit din 1600 de tuburi din plastic si PVC.

 

“Acest eveniment a fost pentru IKEDOO o noua dovada a faptului ca parintii isi doresc la fel de mult ca si copiii o schimbare in sistemul de invatamant. Ma bucur ca am reusit sa finalizam constructia OZN-ului. Laboratorul Mobil IKEDOO este pregatit pentru lansare si abia asteptam sa intalnim cat mai multi copii curiosi precum cei de azi. Acum urmeaza sa trimitem toata documentatia evenimentului pentru certificarea recordului si sa asteptam raspunsul final”, a declarat Ion Neculai Project Manager al Laboratorului Mobil IKEDOO.

Odata cu „decolarea” OZN-ului a fost lansat oficial si Laboratorul Mobil IKEDOO. Microbuzul interactiv, conceput special pentru a revolutiona educatia in Romania, va vizita scoli din comunitatile defavorizate ale tarii, oferindu-le copiilor sansa de a descoperi si folosi uneltele specifice celor peste 1.000 de meserii prezente in Laborator. Misiunea Laboratorului este sa introduca sistemul de educatie prin experienta in scolile din Romania, iar pregatirea tehnica/vocationala sa se regaseasca in mod obligatoriu in procesul de invatare al oricarui copil.

Partenerii evenimentului si ai proiectului sunt: Fundatia ERSTE, Renault Romania, Plaza Romania, eMAG, BCR, BOSCH, DREMEL, Enevo Group, Robofun, Fru Fru, Best Print, Brigada de Voluntari si Paco Media.

Mai multe informatii despre eveniment, precum si detalii despre proiectul Laboratorul Mobil IKEDOO se gasesc la adresa www.lab.ikedoo.com sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/IkedooInstitute. Orice intrebare va primi un raspuns de la echipa IKEDOO daca sunati la numarul 0747 610 778 sau scrieti la adresa mobilelab@IKEDOO.com.

IKEDOO este un institut de cercetare dinamic care genereaza programe educationale avangardiste pentru copii. Aceste programe imbunatatesc performanta scolara a acestora si faciliteaza adaptarea la viata reala. Fondat in 2011 de catre o echipa de psihologi, arhitecti, designeri, antreprenori, marketeri si traineri, IKEDOO este liderul educatiei experientiale in Romania.

In cadrul programelor experientiale copiii lucreaza in echipe, discuta, evalueza, negociaza si creeaza. Cu cat experienta se apropie mai mult de realitate, cu atat retinerea informatiilor este mai mare. Copiii exploreaza, creeaza si interactioneaza in mod independent cu lumea din jurul lor. Aceste experiente se integreaza foarte bine in viata lor si ii ajuta sa-si imbunatateasca abilitatile de organizare si conducere.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea