Social

#indemnizatia pentru cresterea copilului #suspendare #bani de la Stat #impozite si taxe # alocatia pentru sustinerea familiei

Peste 10.000 de romani au ramas fara banii de la Stat, pentru ca nu si-au platit impozitele si taxele

Venitul minim garantat, alocatia pentru sustinerea familiei sau indemnizatia pentru cresterea copilului sunt beneficiile care au fost suspendate in cazul a 10.000 de romani care nu si-au platit taxele si impozitele locale.

Potrivit datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala, 10.668 de dosare au fost suspendate din plata ca urmare a neachitarii de catre beneficiari a impozitelor si taxelor locale, se arata intr-un comunicat al Ministerului Muncii, citat de Mediafax.

Astfel, din numarul total, cele mai multe dosare suspendate sunt cele cu alocatii pentru sprijinirea familiei si se inregistreaza in judetele Mures, Iasi, Satu-Mare, Dolj, Vaslui, Buzau, Giurgiu si Botosani.

Conform prevederilor Codului Fiscal, aceste impozite si taxe se platesc anual, in doua rate egale, pana la datele de 31 martie si 30 septembrie.

Sursa foto: ziuaveche.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea