Social

#demisie #miting #morti colectiv #club colectiv # incendiu colectiv #victime colectiv #manifestari de protest

Peste 10.000 de manifestanti cer demisia lui Piedone, Oprea si Ponta in Piata Victoriei

In acest moment, peste 10.000 de oameni au iesit in strada si cer demisiile primarului Cristian Piedone, ministrului Gabriel Oprea si ale premierului Victor Ponta, pentru tragedia din clubul Colectiv. Acestia s-au adunat la piata Universitatii si au pornit apoi spre Guvern.

 

Oameni de toate varstele, majoritatea tineri, dar si trecuti de 50 de ani, incluzand femei cu bebelusi in brate, dar si familii intregi, scandeaza pentru  demisia celor trei si pentru o Romania mai buna, pentru a pune capat indiferentei si copruptiei din randul autoritatilor, care duc la tragedii precum cea de vineri seara din Club Colectiv.

Oamenii striga "Rusine sa va fie", "Demisia", "Piedone nu uita, a venit si vremea ta", "Jos Oprea", "Jos Ponta", "Piedone asasin, Oprea asasin", "Toate partidele politice, aceeasi mizerie", "Nu plecam acasa, mortii nu ne lasa", "Ultima solutie, inc-o revolutie", sutine mediafax.ro.

Pe drum, protestatarii au intalnit o masina de pompieri si au inceput sa strige: "Cinste lor, cinste pompierilor", iar acestia le-au raspuns la scandari cu sirena.

Sursa foto: mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea