Social

Pesedistii moldoveni repun locomotiva Ion Iliescu in fruntea garniturii PSD

Liderii organizatiilor PSD din cele opt judete ale Moldovei s-au intalnit ieri, la Iasi, cu presedintele social-democrat Mircea Geoana, vicepresedintele Valer Dornenau, secretarul general al PSD Miron Mitrea, Victor Ponta, Viorel Hrebenciuc si Dan Ioan Popescu pentru a discuta situatia creata in partid in ultima perioada.
Liderul PSD Suceava, Gavril Marza , a declarat ca este mandatat de organizatia sa sa solicite convocarea unui congres extraordinar, modificarea Statutului si alegerea unor structuri de conducere mai suple si mai lucrative.
In cadrul discutiilor, Adrian Nastase a fost "ciuca batailor" liderilor pesedisti din Moldova. Controversatul "baron de Vrancea" Marian Oprisan a sustinut ca "Adrian Nastase este un capitol inchis in PSD". El l-a acuzat pe Nastase ca a subordonat PSD Guvernului si ca - in repetate randuri - i-a pus in discutie pe liderii locali ai PSD. Cei prezenti au fost temperati de Mircea Geoana, care le-a spus ca "un om politic veritabil este terminat abia cand este la Ghencea, Militari sau in alt cimitir". "Nu trebuie sa privim lucrurile asa, dar este clar ca, pentru o perioada, Adrian Nastase trebuie sa fie mai rezervat. Va decide timpul, justitia si opinia publica daca el mai are de jucat un rol in politica romaneasca", a opinat Geoana.

(continuarea in Realitatea Romaneasca )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea