Social

#accident rutier #accident #soferi #politia rutiera #sofer in varsta

Ce categorie de varsta este pericol public la volan. Vezi daca te incadrezi

Soferii cu varsta de peste 70 de ani au provocat, in acest an, aproximativ 600 de accidente, in care au murit 159 de persoane, potrivit informatiilor furnizate de Directia Politiei Rutiere.

Astfel, coform datelor Politiei Rutiere, in primele zece luni ale acestui an au avut loc 599 de accidente rutiere in care au fost implicati soferi cu varsta de peste 70 de ani. Totusi, se pare ca numarul acestora a fost mai mic fata de anul trecut, cand au avut loc 650 de astfel de accidente, noteaza Mediafax.

In bazele de date ale Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor figureaza peste 31.500 de soferi cu varsta peste 80 de ani, insa reprezentantii acestei institutii sustin ca "este posibil ca in aceasta cifra sa se regaseasca si detinatori care sunt decedati, dar permisul nu a fost predat de catre urmasi pentru a fi anulat de catre serviciul politiei rutiere pe raza caruia a domiciliat titularul".

Sursa foto: rpz.it
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea