Social

Pericolul toxiinfectiilor alimentare

Oua, carne, lapte, inghetata, frisca, maioneza… Vara, sunt surse de toxiinfectii alimentare. Aflati cum sa va feriti de aceste boli din farfurie. In fiecare vara numarul persoanelor cu toxiinfectii alimentare este in crestere, desi Ministerul Sanatatii se intrece pe el in informatiile privitoare la igiena mainilor, modul de pastrare a alimentelor si conditiile de preparare. Ne dau mai multe informatii despre aceste afectiuni care pot avea consecinte grave mai ales in randul copiilor dr Simin Florescu, medic specialist boli infectioase in cadrul Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Tropicale “Prof. dr Victor Babes ” din Bucuresti, conf. dr Dumitru Matei, seful Catedrei de Medicina de Familie din cadrul UMF “Carol Davila”, dr Iustina Stan, medic primar pediatru la Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului. (continuarea in Jurnalul National )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea