Social

#laptop toshiba #laptop #evoMAG.ro

(P) Performanta superioara la pret accesibil cu laptopurile Toshiba

Te-ai saturat de vechiul laptop care nu mai functioneaza bine, are un aspect invechit si este din ce in ce mai greoi de folosit? Pe evoMAG.ro ai parte de o oferta imbatabila: laptopuri Toshiba de calitate superioara, la preturi accesibile.
 

Ce laptopuri Toshiba poti alege


Seria Satellite C855. Seria Satellite C855 include laptopuri elegante si versatile, care au ceea ce ai nevoie pentru toate operatiile de calcul esentiale. Concepute pentru a furniza o valoare extraordinara, acestea va vor aduce combinatia perfecta de performante prin procesoarele de ultima generatie, cele mai noi placi grafice si hard diskuri de pana la 1 TB.

Lista de caracteristici multimedia are darul de a te impresiona. Astfel, te poti bucura de filme si jocuri la calitate HD minunata pe afisajul TruBrite de 39,6 cm (15,6") retroiluminat cu LED-uri, insotit de un sunet imbunatatit, excelent oferit de sistemul SRS Premium Sound HD.

Seria Satellite L830. Cu Satellite L830 poti colinda intreaga zi si continua experienta multimedia cand ajungi acasa. La 3 cm in cel mai ingust punct si numai 1,8 kg, este o placere sa il transporti. Rezista pana la 6 ore la o incarcare.

Dispune de o unitate DVD multi-format si toate celelalte optiuni de care ai nevoie pentru a profita la maxim de continutul HD. Astfel vei putea colinda de dimineata pana seara insotit de melodii, jocuri si filme la o calitate HD excelenta indiferent unde te afli.

Laptopurile Toshiba pot fi achizitionate la preturi incepand de la 1699 lei. Pentru un laptop Satellite C855-12Q vei scoate din buzunar 2349 lei, iar pentru unul Satellite C870-11K 2449 lei.
 

Laptopurile Toshiba beneficiaza de garantia "No Matter What"


Toshiba iti ofera o reparatie gratuita in cazul daunelor accidentale sau un TV, o tableta, un laptop Toshiba la schimb in caz de furt. Pentru laptop si tableta beneficiezi si de recuperarea gratuita a datelor in cazul unui dispozitiv de stocare defect.

Indiferent daca e vorba de lovituri sau varsare accidentala de lichide, Toshiba iti ofera o reparatie gratuita in cazul oricarei probleme care impiedica functionarea optima a produsului tau. Protectia anti-furt acopera orice raport de furt aprobat de Politie impreuna cu documentele care confirma intrarea prin efractie sau semne clare de violenta.

Laptopurile Toshiba vin cu un Serviciu de Recuperare a Datelor care permite sustragerea si inlocuirea informatiilor pe un hard drive nou, chiar si in cazul avariilor, erorilor de software sau virusilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea