Social

#radu mazare #perchezitii #perchezitii radu mazare #primar constanta

Perchezitii la casa primarului Radu Mazare. Declaratii-soc

Primaria Constanta, dar si locuinta lui Radu Mazare, aflata pe malul lacului Siutghiol, au fost scotocite in aceasta dimineata de procurorii DNA. Anchetatorii il suspecteaza pe primar de fapte de coruptie.

Directia Nationala Anticoruptie a mai efectuat perchezitii si la alte 10 adrese din Bucuresti, Constanta si judetul Dambovita.

Primarul Constantei, Radu Mazare, nu este pentru prima data in vizorul procurorilor. El a declarat recent ca nici nu mai poate sa tina numarul dosarelor in care este anchetat.

De altfel, edilul celui mai mare oras de la malul marii sustine ca de vina pentru numarul mare de dosare sunt oamenii de afaceri cu influenta in sfera politica si care vor sa puna mana pe portul Constanta. "Am informatii ca ar fi fost tocmiti niste oameni care sa plece in Madagascar odata cu mine, vizand eliminarea mea fizica", a declarat Mazare ieri, intr-o conferinta de presa.

Sursa foto: nasultv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea